•   Fri fragt ved køb over 800 kr
  •   Hurtig levering (1-3 dage)
  •   Kæmpe udvalg til gode priser
  •   Åbning købe 14 dage

Vilkår og betingelser
Minimum ordre
Minimum bestilling er 149 SEK inklusive moms.

Priser:

Moms er inkluderet i prisen på nuværende tidspunkt 25%. Vises ved kassen. Priserne er svenske kroner SEK inklusive moms ER gældende indtil næste kollektion kommer ud. Vi forbeholder for trykfejl eller hvis myndighederne hæve skatterne, eller andre omstændigheder Nordic Army Gross kan ikke påvirke. Den mindste ordreværdi er 149 SEK. Til eksport inden for EU og uden for EU se nedenfor Export.


Betalingsmuligheder:

Aldersgrænse

At købe i vores online butik, skal du være over 18 år. Hvis du er yngre end der kræves forældrenes tilladelse.

I vores sortiment har vi produkter, som du skal være 18 år for at købe. Disse produkter er godt markeret både i vores butik og vores katalog. Når du køber disse produkter, bør du bekræfte din alder ved skriftlig fax eller mail den rækkefølge, som du indtaster ID-nummer, telefonnummer og underskrift. Ved køb af 18-årsprodukter i nogen af ​​vores butikker, skal du vise gyldig legitimation.

 

- Kreditkort betaling
Du betaler med Visa eller Mastercard via Certitrade / Euroline 100% sikker. Alle oplysninger er krypteret med SSL - 128 bit. Pengene reserveres på din konto og trækkes normalt inden for 24 timer efter din bestilling. Alle transaktioner er foretaget under den nye sikkerhedsstandard 3D-Secure.


Levering
Vi har hurtig levering normalt 2-5 arbetsdagr (undertiden nogle ordrer tage op til 20 dage eller længere). I højsæsonen kan det tage lidt længere tid. Vi sender varerne er midlertidigt udsolgt eller i restordre fra lager og sætte en ny leveringsdato.

 

Dispatch
Vi sender dine pakke / brev / Bussgods eller din leverandør.
Vi er ikke ansvarlige for eventuelle forsinkelser som følge af rederiet.

 

Eksport.
Vi leverer pakker med FedEx også fra udlandet inden for EU og i Norge, hvor de nuværende grænseværdier og told- og skattemyndigheder (der er betalt i efterbetaling af dig som forbruger). BEMÆRK! Ordrer uden for EU er altid sendes momsfrit efterfølgende reguleret af toldvæsenet efter tilbageholdelse af eventuelle skatter, der normalt afregnet bagefter, når du har modtaget varerne. Forsendelse vil være SEK 119 brutto. Fragt vi lægger på din ordre, når vi behandler det. Betaling på forhånd. Du skal antage, at leveringstiden vil være længere. Hvis du har spørgsmål, sende e-mail eller ringe [email protected]~~V 08:35 35 80, så vi kan hjælpe dig.


 Forsendelse
Shipping Priser for en ordre ENDAST 139SEK og visa kassan.

 

Klager og returret
Der er altid en garanti for de produkter, du køber (1 år). Hvis du kan vise, at der er en fabrikationsfejl i produktet, vil du altid få nye dele, men er ikke sikret i de elementer. Du betaler returfragten. Som kunde har du ret til at annullere købet inden for 20 dage efter du har modtaget produktet og uden særlig grund. Dette gælder vidköp i vores online butik. Du betaler dit afkast, men når du skifter konti, du til transport på den ene side, vi står for fragten, når vi sender dig udskiftning af varerne.

 

1. Skriv på et stykke papir årsagen til afkast (fortrudt købet, at skifte til en anden størrelse, ikke lever op til forventningerne, etc.)

2. Find den billigste måde at returnere varen, som regel en tendens mail brev / pakke være den billigste måde at vende tilbage ellers finde egnede / billigst tilgængelige i dit område.

3. Betal returportoen på stedet, når du vender tilbage. Hvis du ønsker at ændre, så vi står for fragten, når vi sender varerne tilbage til dig.

4. For tilbagebetaling - indtast postgiro, bankoverførsel, personkonto- eller bankkontonumre.

5. I tilfælde af skader på emballagen baseret 50kr. Beskadiges eller anvendes punkt vil ikke blive returneret.

Vi beskæftiger som din returnerede inkluderer:

1. Er denne ændring, vi vil sende dig en ny (hvis varen er på lager hjemme) eller andet, vi vente, indtil det vender tilbage til holdet, og det tager omkring 20-25 dage.

2. Hvis du ønsker at få vores penge tilbage, så vi sætte det på din konto (altid clearingsnr med kontonummer) dette kan tage op til 20 arbejdsdage (dvs. weekender ikke inkluderet).

3. Hvis du har betalt med kort betaling, vi tilføjer penge til dit kort. Dette kan også tage op til 10 hverdage.

4. Hvis du har betalt regningen derefter annulleret hele regningen på en gang.

5 Har du modtaget en rykker fra det fri af et produkt, som du er vendt tilbage, og ønskede ikke at ringe til os, og vi vil vende tilbage fakturaen.

 

Skader på pakken og ikke afhentet pakken:


Hvis du opdager skader på pakken, bør du straks posthuset eller et andet luftfartsselskab, og gøre krav gældende. Ikke at indsamle en beskadiget pakke! Hvis du opdager skaden, indtil du åbnede pakken, og skaden er af en sådan karakter, at den kan henføres til posthuset eller rederi ledelse, bør du kontakte dem og gøre krav gældende. Hvis tvisten med post eller luftfartsselskab ikke kan løses, bedes du kontakte os.

Bemærk dog, at vi ikke har tid til at besvare alle e-mails, men først skal vi tage hensyn til klienten önksemål at kunderne i at vende tilbage. Det er derfor meget vigtigt for os og for dig som kunde, at du skriver så præcist som muligt på et tag eller på bestillingssedlen hvilken størrelse og farve du ønsker at modtage dine varer Forbedre imod.

Privacy Act
Dine personlige oplysninger behandles i overensstemmelse med gældende bestemmelser i Dataskyddsförordningen (GDPR).

Produkter

Butik


Information