•   Fri fragt ved køb over 800 kr
  •   Hurtig levering (1-3 dage)
  •   Kæmpe udvalg til gode priser
  •   Åbning købe 14 dage

Om Nordic Army Gross

Velkommen til en unik butik rettet til dig, der er interesseret i militære tema, friluftsliv, jagt, fritidsaktiviteter og sportsaktiviteter-alt dette har vi under ét tag.

Nordic Army Gross HB er et selskab beskæftiger sig med direkte salg og engros salg af militære produkter direkte importeret fra hele verden.

Vi har også vores egen produktion af fx forsvar M90 uniform og selvstændige designet tøj, der er unikke og er kun tilgængelig fra Nordic Army Gross.

Vi er blå. distributør af Rothco US, Propper USA, Mil / Tec Tyskland, Altama International, Brandit Tekstil, Surplus Raw Industries samt vores eget mærke Nordic Army Gross.


Vores vision er at tilbyde den højeste kvalitet til en overkommelig pris, med et godt køb for dem, der ikke går på kompromis med kvaliteten.
Nordic Army Gross HB har til hensigt at dække de samlede tøj hos alle kvalitet og pris bevidst.

 

Vores mål er at tilbyde en bred vifte af spændende, sjove og billige produkter til militæret, hæren mode, sikkerhedsvagt og friluftsliv - kendte mærkevarer samt de ulige muligheder. M90 uniform med bukser, jakke og kasket er vores speciale. Desuden har vi en høj prioritet i form af kundeservice og sikkert på den absolutte topklasse.


Vi ønsker, at vores kunder oplever strålende personlig service,
god kvalitet og et bredt udvalg til den bedste pris.

Du kan også handle hos os i vores fysiske butik i Sundbyberg i Stockholm, behøver du ikke at tilføje nogle ordre via vores hjemmeside, da det er muligt at komme ind direkte og handle over disken.

Fysisk butik ved store-salget - vi også tage kort! Der har du adgang til vores fulde websortiment (over 2000 produkter) over disken direkte fra centrallageret).

 

For oplysninger om dine rettigheder og pligter som forbruger, når du handler i vores online butik / fysisk butik, kan du besøge linket: http://armyoutdoor.se/info/villkor/

 

Eller der er et link i bunden af ​​hver side i vores online butik. (Se vores vilkår og forsendelse og betalingsmuligheder!)

 

Selv tilbagevenden pakken sendt til vores adresse nedenfor:

 

Nordic Army Gross HB

Barkarbyvägen. 61

177 38 Järfälla

e-mail: [email protected]

Phone: 08-35 35 80

 

Åbningstider for besøg (for alle hverdage)

Man-fre: 10: 00-18: 00

Lørdag: 11:00 -15: 00

 

Hvordan man kan gå?
* Subway blå linje 10 mod Hjulsta fra T Centralen.Tar om 12m. Stå af ved Sundbyberg Centre følg derefter Railway Street. 60B.

 
BESØG VORES STORE Järfälla, Stockholm!


Forhandler:

                       
Propper International Sales USA,
Rothco USA,
Brandit Tyskland,
Miltec Tyskland,
Hagor Chimidan Israel
Nordic Army Gross har også sin egen produktion af mange af vores tøj.
Vores fokus har altid været den højest mulige kvalitet med bred vifte af produkter: Camouflage tøj sammen med professionel kundeservice.
 Hvis du er en forhandler eller interesseret i at blive forhandler, der sælger vores produkter, skal du udfylde vores ansøgningsskema.
 Selv hvis du har spørgsmål er du velkommen til at kontakte os.
Telefon: 08-35 35 80 E-mail: [email protected]

Produkter

Butik


Information